1. Danmark
 2. Post-it® Brand - Produkter, ideer, Programmer
 3. Ideer kan ændre verden med Post-it® Brand
 4. Simple budget tips: How to keep your money on track with Post-it® Notes
Enkle budgettips: Sådan holder du dine penge på sporet med Post-it® Notes

Post-it® Notes Enkle budgettips:

Et budget er en af de ting, du ved, du burde have, men som du aldrig rigtigt får gjort noget ved. Der er også mange intimiderende regneark og apps involveret, så nogle gange føles det som om, du er nødt til at gøre det til et kæmpe projekt. Men hvis du virkelig ønsker, at det lykkes, kan det være en hjælp at holde ting enkle. Hvis din plan er for indviklet, er du trods alt mere tilbøjelig til at give op – eller aldrig rent faktisk starte på den. For at få startet på dit buget, uden at køre fast, kan du prøve disse hurtige råd. Du vil være på vej til at holde bedre styr på dine penge på ingen tid.


 • Hold styr på, hvad du bruger

  Som det første skridt kan du skrive hver transaktion, du laver, ned, på det tidspunkt du laver den. Når du er mere opmærksom på de penge, du bruger, vil du være mere tilbøjelig til at bruge færre. Det at have en optegnelse er også en god måde til at begynde at sætte realistiske mål for dit forbrug. Smid en blok med Post-it® Super Sticky Notes i din taske eller lomme, og skriv alt, hvad du bruger, ned. Når dagen er slut, kan du lægge hver note i en notesbog eller tage et billede med din telefon for at få en langvarig optegnelse af dit forbrug.

  Hold styr på, hvad du bruger

 • Sæt dine mål

  På baggrund af de transaktioner, du har skrevet ned i løbet af den første måned eller deromkring, kan du finde nogle steder, hvor du kan spare penge. Måske skal du stoppe med at spise frokost ude et par gange om ugen, droppe din vane med sukkerfrit sodavand eller afmelde dit abonnement på kabel-tv – men hvad end det er, så sæt dig et sparemål for den næste måned. Skriv på en Post-it® Super Sticky note, og hav den i din budgetnotesbog eller på din computerskærm eller på din kalender, så du ikke kan glemme det.

  Sæt dine mål

   

 • Få noget motivation

  Du bør have en grund til dine sparemål – det kan være at betale nogle lån af, at spare op til udbetalingen til et hus eller at tage på en skøn ferie. Hvad end det er, kan du skrive det ned (eller tegne en tegning) på en Post-it® Super Sticky note og sætte den et sted, hvor den vil minde dig om ikke at bruge penge unødvendigt: i din pung eller taske, på dit instrumentbræt eller på dit skrivebord på arbejdet.

  Få noget motivation

 • Beløn dig selv (billigt!)

  Du har nået et af månedens sparemål, beløn dig selv. Vælg en billig belønning i starten af måneden, og brug din succes som en grund til at fejre. Måske er det et bæger lækker is, at leje en film eller en flaske vin – hvad end det er, skal du sørge for, at det er noget, du virkelig vil nyde, men som ikke vil ødelægge dit sparemål. Sæt en Post-it® Super Sticky note på den sidste dag i måneden på din kalender med din belønning skrevet på den for at minde dig selv om, hvad du har at se frem til.

  Beløn dig selv (billigt!)

 • Simple påmindelser og belønninger er en god måde at begynde dit budgetprojekt på, så vær ikke bange for at starte småt ud. Selv det første skridt er et skridt i den rigtige retning.VIL DU HAVE FLERE TIPS & IDEER?

Hold mig opdateret om Post-it® Brand tilbud med mere!