Farvekollektion -banner

Lysere sammen
Post-it® Note Colour Collection

Dine ideer og drømme begynder først at tage form, når din pen møder noget papir. For når du sætter dem på en side, gør du dem lidt mere virkelige. Dette forbindelsespunkt er en kritisk katalysator for skabelse. Det er kombinationen af dine tanker og Post-it® Notes farverige lærreder, der lysner alle ideer. Og med endnu flere farver at vælge imellem nu er dine ideer og Post-it® Brand lysere sammen.


Post-it® Super Sticky Notes Oasis Collection

Post it Oasis

Hvem har ikke brug for et sted at falde til ro, stresse af og indfange dagens ideer? Vores Post-it® Super Sticky Notes Oasis Collection er lige præcis det sted. Disse beroligende blå og grønne nuancer hjælper dig med at føle dig afslappet og fornyet på ingen tid.

SE VORES OASIS COLOUR COLLECTION

TIL TOPPEN


Post-it® Super Sticky Notes Boost Collection

Post it Boost

Farve kan give et følelsesmæssigt løft, der sætter gang i kreativitet og hjernefunktion. Vores Post-it® Super Sticky Notes Boost Collection handler om at indfange den følelse. Lyse, legende og dynamiske farver, der vækker din kreativitet til live!

SE VORES BOOST COLOUR COLLECTION

TIL TOPPEN


Post-it® Super Sticky Notes Playful Collection

Post it Playful

Denne livlige farveskala vil helt sikkert få dig til at smile. Vis stolt dine sande farver med vores Post-it® Super Sticky Notes Playful Collection.

SE VORES PLAYFUL COLOUR COLLECTION

TIL TOPPEN


Post-it® Super Sticky Notes Carnival Collection

Post it Carnival

Karnevalets energi og festens konstante takt er fokusset i denne kollektion. Brug vores Post-it® Super Sticky Notes Carnival Collection til at opmuntre karnevalsånden gennem selvudfoldelse og en følelse af frihed.

SE VORES CARNIVAL COLOUR COLLECTION

TIL TOPPEN


Post-it® Super Sticky Notes Cosmic Colour Collection

Post it Cosmic

Farver der er lyse, intense og helt fantastiske vil få enhver tanke og idé til at skille sig klart ud. Vores Post-it® Super Sticky Notes Cosmic Colour Collection hjælper med at vække dine tanker til live.

SE VORES COSMIC COLOUR COLLECTION

TIL TOPPEN


Post-it® Super Sticky Notes Soulful Collection

Post it Soulful

Vores Post-it® Super Sticky Notes Soulful Collection repræsenterer tidløshed og fremmer en følelse af ro. Udtryk dine største følelser, ideer og tanker.

SE VORES SOULFUL COLOUR COLLECTION

TIL TOPPEN


Post-it® Notes Energetic Colour Collection

Post it Energetic

De stærke, dynamiske og klare farver i vores Post-it® Notes Energetic Colour Collection har en positiv og stærk energi. Inspirer med vitalitet og livlighed, skab en følelse af lykke og velvære.

SE VORES ENERGETIC COLOUR COLLECTION

TIL TOPPEN


Post-it® Notes Beachside Colour Collection

Post it Beachside

Følelsen af at gå på vådt sand, mærke havbrisen i ansigtet og lugte til den salte luft. Vores Post-it® Notes Beachside Colour Collection minder om følelsen af at være på stranden.

SE VORES BEACHSIDE COLOUR COLLECTION

TIL TOPPEN


Post-it® Notes Poptimistic Colour Collection

Post it Poptimistic

Vores Post-it® Notes Poptimistic Colour Collections muntre og sprudlende farveskala udtrykker friskhed og positivitet. Væk dine tanker til live med et knald.

SE VORES POPTIMISTIC COLOUR COLLECTION

TIL TOPPEN


Post-it® Recycled Notes Nature Colour Collection

Post it Nature

Vores Post-it® Recycled Notes Nature Colour Collection fornyr og uddyber din forbindelse til naturen med en følelse af fornyelse, liv og varme. Denne farvekollektion er lavet med 100 % genbrugspapir, er PEFC™ GENBRUGT-certificeret og bruger et klæbemiddel fra en vedvarende ressource, hvoraf 60 % er lavet af en plante, der genvokser årligt. Mærk den friske luft, der repræsenterer nye begyndelser.

SE VORES NATURE COLOUR COLLECTION

TIL TOPPEN