1. Danmark
 2. Post-it® Brand - Produkter, ideer, Programmer
 3. Ideer kan ændre verden med Post-it® Brand
 4. Origami Inspiration: How Jenny W. Chan uses Post-it® Notes to make life a little bit more fun
Origamiinspiration: Sådan bruger Jenny W. Chan Post-it® Notes til at gøre livet lidt sjovere

Origamiinspiration med Post-it® Brand

Sådan bruger Jenny W. Chan Post-it® Notes til at gøre livet lidt sjovere


 • Jenny W. Chan er skaberen bag over 100 videoer om papirhåndværk med instruktioner til en enorm mængde projekter, fra hvordan man folder en simpel papirblomst, til hvordan man laver en påfugl ud af en pengeseddel.

 • Jenny begyndte at lave origami, da hun var en lille pige, og som mange origamibegyndere fandt hun de udprintede instruktioner, der fulgte med origamipapiret, ret svære at følge. Så senere i sit liv, da hun var på udkig efter et projekt, blev hun inspireret til at gøre det sjove ved origami mere tilgængeligt for alle ved at vise, hvordan det skal gøres, på YouTube.

 • Hun startede for ca. to år siden og har siden da færdiggjort mange flere projekter. Hun designer også sin egen origami, kirigami (klippet og foldet papir) og andre papirhåndværksprojekter og forsøger at gøre hver video så klar og sjov at følge som muligt.

 • Folk spørger hende ofte, om de kan lave hendes projekter med Post-it® Notes. Hende svar? “Selvfølgelig! De er en god løsning ... De er tilgængelige og allerede klippet i 76 mm x 76 mm kvadrater.”

 • Hun kan godt lide, hvor ligetil Post-it® Notes gør origami – de er billigere end smart papir og fås i en masse forskellige farver at eksperimentere med. De gør origami til noget, alle kan prøve.

 • Faktisk, tilføjer Jenny, er hun “en stor fortaler for Post-it® Notes. Jeg har dem i alle størrelser og farver ... Det er lidt af en besættelse.”

 • Jenny får masser af inspiration fra de kommentarer, hendes fans skriver til hendes YouTube-videoer, og bruger mange af de ideer til at finde på nye projekter og kunsthåndværk. Hendes fans’ anmodninger om Post-it® note-origami fik hende til at skabe et hjerteformet bogmærke, som særligt udnytter den klæbende stribe bag på Post-it® Notes.

  Se hendes video, og lav dit eget hjerteformede bogmærke!VIL DU HAVE FLERE TIPS & IDEER?

Hold mig opdateret om Post-it® Brand tilbud med mere!