Håndskriftens kraft

Håndskriftens kraft

Hvordan en Post-it® note kan tale med mere end blot ord


  • Der tales meget om, at håndskriften er på vej ud. Med teknologiens fremgang, startende med skrivemaskinen og helt frem til smartphones, er det let at se, at vi skriver mindre end nogensinde. Og det er sandt, at skrivning af breve eller lange beskeder til hinanden muligvis er en tabt kunstform, især når det kommer til at kommunikere for virksomheder over store afstande.

  • Men der findes ét sted, hvor håndskriften stadig trives, og det er i de korte beskeder, du skriver til dine nærmeste. Det er svært at forestille sig en verden, hvor vi ikke ville have lyst til at efterlade en note, hvor vi fortæller nogen, at vi kommer sent hjem, beder nogen om at lukke hunden ud eller minder nogen om, at vi elsker dem. Og hvordan ville vi med det samme vide, hvem noten var fra, uden håndskriftens unikke og uperfekte skønhed. Hvordan ville vi mærke det bånd, der forbinder os til den person, der skrev den? Hvordan ville vi tilføje snirkler, som gør den glædelig eller presserende eller taknemmelig?

  • Uden håndskrift ville mødre finde det vanskeligt at sende en note med i sit barns madpakke for at ønske held og lykke med en biologitest. Lærere ville måske ikke have en måde at give lidt ekstra opmuntring til en elev, som havde en dårlig dag. Og mange af os ville ikke kunne opmuntre os selv i spejlet hver morgen.

  • Vores håndskrift giver os evnen til at holde sammen, hvad end det er med nogen, vi elsker, nogen, der behøver vores støtte, eller endda med en del af os selv, der har brug for et ekstra løft af og til.

  • Hos Post-it® Brand er vi stolte af at hjælpe med at holde forbindelserne ved håndskriften i live – og vi vil gerne høre dine historier om dem. VIL DU HAVE FLERE TIPS & IDEER?

Hold mig opdateret om Post-it® Brand tilbud med mere!