En grafisk designer tror på at begynde i det små

En grafisk designer tror på at begynde i det små

Mød Sam Potts: ledende grafisk designer og fan af Post-it® Notes.


  • Sam Potts har været med til at designe platforme til New York Times Crossword-appen, skabt blogs og hjemmesider for hyldede forfattere og har et ret misundelsesværdigt følge på Twitter. Men når alt kommer til alt, udfører han meget af sin tænkning på papir. Mere præcist 76 mm x 76 mm Canary Yellow™ Post-it® Notes.

  • Før han blev selvstændig, arbejdede han for et stort designfirma, hvor han blev velkendt for sin overlegenhed med Post-it® Notes. “Jeg plejede at tegne på Post-it® Notes under telefonmøder – tilfældige ord, åndssvage ting. Da jeg forlod stedet, gav de mig en afskedsgave i form af en indrammet samling af Post-it® Notes, jeg havde tegnet på. Folk havde skrevet beskeder på dem. Det var virkelig sødt.”

  • Sam beundrer Post-it® Notes deres vandrende natur, og tror på, at hvis de ideer, der står på dem, er noget værd, så bliver de ikke på det samme sted ret længe.


  • “Hele ideen med Post-it® Notes, i hvert fald i designverdenen, er at holde dem i bevægelse. At sætte dem sammen i grupper og skille dem ad igen for at se, hvor de fører hen.”


    Som selverklæret besat af kontorartikler har Sam helt sikkert sine yndlingsfarver. “Jeg elsker de hvide Post-it® Notes, selvom de er meget svære at finde. Jeg kan også godt lide, jeg tror, det er græskar, sådan en slags mørk orange, og også de mørklilla. Men min favorit er mørk bleg; den har 5 til 10 % grå i sig – især når den bruges sammen med en sort Sharpie-pen.”

  • Ud over sine nuværende opgaver hos New York Times, designer Sam også en ordbog over fiktive, litterære biografier. “Det er i hvert fald det grundlæggende koncept,” siger han.

  • Men ligesom sine Post-it® Notes er Sam aldrig det samme sted ret længe – altid i gang med at lære og absorbere. For tiden er han i gang med at lære at bygge cykelstel. “Jeg er ikke sikker på, hvad jeg vil bruge det til. Lige nu er det bare en ide. Man ved aldrig, hvad det kan føre til.”

  • Du kan se mere af Sams arbejde, inklusive hans AIGA-plakat (som ikke overraskende indeholder en Post-it® note), hans “Tweets on Paper” og en oversigt, han lavede over alle 200+ karakterer i romanen Infinite Jest, på hans hjemmeside: sampottsinc.comVIL DU HAVE FLERE TIPS & IDEER?

Hold mig opdateret om Post-it® Brand tilbud med mere!