At skabe en 3D Post-it® noteskulptur

At skabe en 3D Post-it® noteskulptur

Da Jeff Cerica fik sin klasseopgave i 3D-design – at tage 500 stykker af noget og skabe en skulptur – vidste han ret hurtigt, at hans medium skulle være Post-it® Notes.


 • To uger og 800 Post-it® Notes senere var hans utrolige kamæleon færdig.

  To uger og 800 Post-it® Notes senere var hans utrolige kamæleon færdig

 • Jeff har tegnet og været kreativ, siden han var omkring seks år gammel, så det er ikke fremmed for ham at gøre verden til et smukkere sted. I løbet af årene er han gået fra at tegne til at male til digital 3D-kunst, som han håber på en dag at kunne leve af.

  Selvom Jeff nogle gange leger lidt med skulpturer, foretrækker han digitalt design, fordi det sviner mindre end ler eller voks – hvilket er en af grundene til, at han valgte Post-it® Notes til at lave sin opgave. Det, samt det faktum at origami er noget, han laver jævnligt for at holde sine fingre beskæftiget. Faktisk har han efterladt papirtraner i flere klasselokaler, end han har tal på, fordi han laver dem i løbet af timen for at holde sig selv opmærksom i undervisningen. Eftersom Post-it® Notes ifølge ham er “den perfekte størrelse” til origami, er det sådan nogle, han bruger til sine kreationer.

  Jeff har tegnet og været kreativ, siden han var omkring seks år gammel, så det er ikke fremmed for ham at gøre verden til et smukkere sted

 • Jeffs utrolige kamæleon endte med at tage ham ca. to uger at lave. Skulpturen er bygget af små trekanter, som hver er lavet af Post-it® Notes, der er limet sammen rundt om et tomrum i midten. Jeff designede hele konstruktionen selv, og, selvom han til at begynde med gerne ville tilføje en baggrund af Post-it® Notes, som kamæleonen kunne “falde i ét med”, løb han tør for tid, før opgaven skulle afleveres.

  Men det var alt arbejdet værd for at få det fantastiske slutresultat – som nu tilhører Jeffs heldige kusine, som han lovede skulpturen til, da han gik i gang med at lave den.

  Hvad skal Jeff nu? Lige bortset fra at studere digitalt 3D-design ved University of Central Florida har han allerede arbejdet på en anden Post-it® noteskulptur – en kolibri. Vi kan ikke vente med at se, hvad han laver som det næste.

  Vi kan ikke vente med at se, hvad han laver som det næsteVIL DU HAVE FLERE TIPS & IDEER?

Hold mig opdateret om Post-it® Brand tilbud med mere!