Agile-/Scrum-metodologi

Agile- og Scrum-metodologi med Post-it® Brand

Korte udbrud for de hurtige.Har du et projekt med hurtigt skiftende krav? Agile-/Scrum-modellen kan måske levere det ideelle system til at navigere i dit evigt fleksible projekt.  

Agile-/Scrum-modellen opdeler projekter i forskellige moduler, som kan afprøves og leveres i mindre dele. Saml et lille team, hvis roller repræsenterer hele jeres projekt – dette team vil mødes ofte igennem hele projektet. Gør jer så klar til kamp!
 

 • 1

  Begynd jeres Agile/Scrum ved at finde en væg, der er tilgængelig for alle gruppemedlemmerne, og hæng en Post-it® Meeting Chart på den. Opret individuelle overskrifter for hver af de følgende: Historie, Skal gøres, I gang, Skal godkendes og Færdig. Placer hver af overskrifterne (i nævnte rækkefølge) i en række øverst på væggen.


  Opret individuelle overskrifter for hver kolonne

 • 2

  Skriv dernæst en komplet liste over funktionerne/egenskaberne, der skal tilføjes projektet. Disse betegnes “historier”.

 • 3

  Skriv hver historie ned på en separat Post-it® Super Sticky note, og anbring dem neden under Historie-kolonnen. Giv hver historie en farvekode relateret til det teammedlem, der er ansvarligt for det.

 • 4

  Identificer de ting, der skal gøres i forbindelse med hver historie. Skriv hvert krav ned på en Post-it® Super Sticky note, og sæt dem i en række direkte ud for den relevante historie.

  Identificer de ting, der skal gøres i forbindelse med hver historie

 • 5

  Hvis en opgave, der skal gøres, er klar til at blive arbejdet på, flytter det ansvarlige teammedlem den over i I gang-kolonnen.

 • 6

  I gang-kolonnen repræsenterer alle de opgaver, der arbejdes på i øjeblikket – hvad end de lige er gået i gang eller er tæt på at være færdige.

 • 7

  Hvis der er blevet arbejdet på en opgave, men den skal afprøves, flytter det ansvarlige teammedlem den over i Skal godkendes-kolonnen.

  Flyt ting, der kræver afprøvning, over i Skal godkendes-kolonnen

 • 8

  Når en opgave er gjort færdig, kan den flyttes over i Færdig-kolonnen. Ved projektets afslutning fjernes alle Post-it® Super Sticky Notes fra denne kolonne.VIL DU HAVE FLERE TIPS & IDEER?

Hold mig opdateret om Post-it® Brand tilbud med mere!