5 måder at organisere dine kogebøger på

Post-it® Brand - 5 måder at organisere dine kogebøger på 

Der er mange grunde til, at det er skønt at have en samling af kogebøger – du har altid noget nyt at prøve, du har fantastiske referencer til dine yndlingsopskrifter, og du kan altid bladre igennem dem for middagsinspiration, når du går i stå.


 • Nogle gange kan det godt være svært at finde det, du leder efter, hvad end du har travlt, eller du simpelthen bare ikke kan huske, hvilke opskrifter, du var vild med, da du først bladrede igennem bogen.

  Det bedste at gøre er at holde orden i tingene ved at markere de opskrifter, du gerne vil komme tilbage til, med Post-it® Index eller Post-it® Index Strong. Her er et par nyttige måder til at holde tingene hurtige, nemme og tilgængelige.

 • 1. Måltidskategorier

  Brug forskellige farver af Post-it® Index til at markere ideer til morgenmad, frokost, aftensmad, forretter og snacks, eller opdel din kogebog eller opskriftsmappe i afsnit ved hjælp af Post-it® Index Strong mærket med dine kategorier.

  Måltidskategorier

 • 2. Kostrestriktioner

  Hvis du planlægger en fest eller madlavning til flere end én type kostvaner (såsom en vegetar og en svoren kødspiser i det samme hus), kan du bruge Post-it® Index i forskellige farver for hver særlige kosttype.

 • 3. Madlavningstid

  Tildel en forskellig farve Post-it® sidemarkør til sværhedsgraden af opskrifterne – grøn for nem, gul for mellem og pink for fin eller kompliceret. Skriv derefter antallet af minutter, hver opskrift ville tage, på sidemarkøren, så du kan vælge en opskrift ud fra, hvor meget tid du har. (Du vil måske også notere tiden til forberedelse sammenlignet med tiden til selve madlavningen.)

  Madlavningstid

 • 4. Det familien kan lide og ikke kan lide

  Hvis du laver mad til en gruppe, kan du markere opskrifter, som hvert familiemedlem kan lide og ikke kan lide – eller vælge farver til at repræsentere opskrifter, som er favoritter for de voksne, for børnene eller for hele familien.

 • 5. Inspiration efter årstid

  Glem ikke at have det lidt sjovt med de opskrifter, du er rigtig vild med – og giv dig selv en fantastisk kilde til inspiration, når du kigger efter nye ideer. En god måde at gøre dette på er ved at markere opskrifter, som passer perfekt til forår, sommer, efterår og vinter – eller til særlige lejligheder såsom fødselsdage eller helligdage.

  Glem ikke at have det lidt sjovt med de opskrifter, du er rigtig vild medVIL DU HAVE FLERE TIPS & IDEER?

Hold mig opdateret om Post-it® Brand tilbud med mere!