Brug af Post-it® på telefon Post-its på væg fotos på app for at dele med team andre selv organiserer i Post-it®-appen

5 metoder til at øge teamets produktivitet, når I arbejder eksternt.

At arbejde eksternt med kollegerne spredt for alle vinde er en udfordring for mange. De gamle metoder til at holde styr på jeres mål og samarbejde med de andre i teamet er måske ikke længere gangbare. Her er 5 måder, hvorpå Post-it®-appen kan hjælpe dig med at holde styr på og holde kontakten med dine kolleger, uanset hvor I arbejder.


Arbejd smartere, ikke hårdere, når du arbejder eksternt, med Post-it®-appen og disse 5 tips

 • 1. Skab succes for dig selv og dit team

  For at nå dine langsigtede mål skal du først have styr på de mindre. Da vi som mennesker er 42 % mere tilbøjelige til at nå et mål, når vi har skrevet det ned*, skal du starte med at notere hvert af dine månedlige mål på sin egen Post-it® Super Sticky Note, 76 mm x 76 mm og placere den på en væg i nærheden af dit arbejdsområde. Skriv hver uge mindre mål, der hjælper dig med at nå det månedlige mål. Når disse opgaver er afsluttet, tager du et billede af dem med din Post-it®-app som en hjælp til at holde styr på dine fremskridt. Samarbejder du med andre om disse mål eller projekter? Del afsluttede og kommende opgaver med resten af dit team ved hjælp af Post-it®-appen. Bare tag et billede af projektmålene (Post-it® Notes) i Post-it®-appen, og eksporter PowerPoint®-, Excel®- og pdf-filer. Endnu bedre: Upload til Dropbox, Trello® og meget mere for at holde projektets momentum i gang.

  Dame, der placerer Post-it® Super Sticky Note, 76 mm x 76 mm på glasvæg for at dele billedet af opgaverne med sit team, andre eller projekter

 • 2. Kanban-bestyrelsesmøde

  En Kanban-tavle er opbygget af Post-it®-produkter og er en fantastisk måde at opdele projekter på, der hjælper med at holde styr på alle opgaver gennem forskellige faser af færdiggørelse, samtidig med at alle på teamet kan være opmærksomme på de bevægelige brikker. Usikker på, hvordan man bruger Kanban? Bare grib dine teammedlemmers navne, projektopgaverne, en stak Post-it® Super Sticky Notes og Post-it®-appen, og se denne video. Når Kanban-tavlen er oprettet, tager du et billede af dine Post-it® Notes i Post-it®-appen, som du kan dele med hele teamet.

 • 3. Opdag en ny måde at brainstorme på – virtuelt

  Har du et problem, der skal løses ASAP? Ikke noget problem. Hold projektet i gang, og få alle med på et videoopkald. Bed hvert teammedlem om at skrive hver af deres løsninger på en Post-it® Super Sticky Note, tag derefter et billede af hver idé (Note) i Post-it®-appen, og opret en nyt Post-it®-tavle. Bed hvert teammedlem om at eksportere til det foretrukne format (PowerPoint®, Excel eller pdf), og når det er gjort, kan et af teammedlemmerne begynde at sortere og oprette kategorier for at finde den bedste løsning.

  Ung dame, der bruger en app til at arbejde på en Kanban-tavle, opsætter Kanban-tavle

 • 4. Del. Del. Del

  Lad ikke ideer slippe ud mellem fingrene på dig, bare fordi dine skriveborde ikke længere er inden for gåafstand. Brug Post-it® Meeting Charts som en base for det, du lige kommer i tanker om, og Post-it® Notes til at notere alle ideer, der popper frem, eller tanker, der dukker op. Tag et billede af det hele i Post-it®-appen, og del det på tværs af flere applikationer. Ved du ikke, hvordan man bruger Post-it®-appen? Besøg Post-it.com/App.

  Download til iOS: http://postit.com/app-ios | Download til Android: http://postit.com/app-android

  logoer, hvor de skal downloades

 • 5. Virtuelle møder ansigt til ansigt

  Selvom intet slår det at være i samme rum som dit team, når det handler om at se ægte reaktioner og aha-øjeblikke, kan du bruge den tilgængelige teknologi til at holde forbindelsen, imens du holder liv i den holdånd, der mangler i vores sædvanlige rutiner, ved hjælp af videokonferenceopkald og Post-it®-appen. Videokonferenceopkald hjælper med at holde alle engageret og ajourført, mens Post-it®-appen kan hjælpe med at give øjeblikkelig feedback, der deles på tværs af flere platforme og fastholder dine projekters momentum på vej mod målstregen.

 • *Matthews, G. (2007). The impact of commitment, accountability, and written goals on goal achievement. Artikel præsenteret ved det 87. årsmøde i Western Psychological Association, Vancouver, B.C., Canada.

post-it_super sticky_notes post-it_app produktivitet fjernarbejde kanban